Apartamente noi la un nivel superior de siguranță de siguranță seismică, peste standarde

Apartamente noi la un nivel superior de siguranță de siguranță seismică, peste standarde

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională

                Trebuie să observăm că în ultimii ani au apărut construcții proiectate să facă față unor cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter. Astfel, clădirile ridicate după anul 2014 prezintă cele mai mari rezistențe la seism, datorită legii care îi obligă pe toți specialiștii în proiectare și construcții să respecte normativele în vigoare, la standarde superioare, și, nu în ultimul rând, datorită dezvoltatorilor imobiliari care se angajează în realizarea unor proiecte moderne, mai costisitoare, dar mai sigure, pentru a da naștere unor clădiri cât mai performante.

Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență peste standarde, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanţii săi sunt obligaţi să le atingă, în conformitate cu Normele de Proiectare la Acţiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european ”Eurocod 8 - Proiectarea structurilor pentru rezistenţa la cutremur”, cu anexele naţionale şi normativul de proiectare seismică P100-1/2013.
 ”Urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele marca UNIQUE Residence, pentru a da naştere unor locuințe moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, eficiente, cu o durată de viaţă peste standarde.

Ridicăm standardele - Clădirea UNIQUE Residence din Calea Națională are un sistem de fundare eficient alcătuit din radier cu grinzi din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere astfel uneia dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Botoșani.

Noul bloc de apartamente Made To Measure, cu un regim de înălțime de S+P+7/8, cuprinde un număr de 74 de apartamente dintre care 4 Penthouse-uri, și va dispune de locuri de parcare subterană și supraterană, de adăpost ALA, și spații comerciale la parter.

 La acest moment, lucrările se derulează în ritmul planificat: prima etapă, cea a realizării finisajelor interioare, respectiv cea de montare a gresiei și faianței, începe să prindă contur.”

VEZI diferența!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(A) Castilio face angajări!

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
144

S.C. CASTILIO S.R.L angajează Operator calculator - Casierie.Cerinţe: experienţă , cunoṣtinţe de contabilitate primară ṣi cunoṣtinţe operare calculator.Se oferă pachet ...

Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu

Vineri, 20 Noiembrie 2020
5

Prin prezentul comunicat se atrage atenţia locuitorilor comunei Mihai Eminescu că în momentul de faţă coeficientul infectărilor cu COVID-19, raportat la 1.000 de locuitori, este de 2,82....

Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence - Dotările și sistemele de CONFORT SMART Home

Vineri, 13 Noiembrie 2020
1505

Cu toții gândim sau asociem CONFORTUL cu “ACASĂ”!Dar, ce înseamnă mai exact acesta în accepțiunea noastră? Redăm în continuare abordarea noastră despre c...