Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Noile apartamente Made To Measure, marca UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu

                Ansamblul de apartamente localizat pe strada Împărat Traian nr. 34, în zona G-ral Gh. Avramescu, este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranţă seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirii.

Cele trei scări de bloc includ în dotările standard sisteme de siguranță şi de protecţie SMART: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip "SALVEAZĂ VIEŢI". Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

În prezent, după realizarea lucrărilor de închidere și de apartamentare a blocului, activitatea este concentrată pe finalizarea compartimentărilor interioare, în conformitate cu graficului de lucrări.

Încă din stadiul construcției se poate proiecta asigurarea unui confort sporit specificat de către beneficiar, în vederea unor recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite, fără a afecta structura de rezistenţă.

Pentru un concept unitar al noului tău apartament poţi opta pentru o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de soluţii personalizate SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

Un apartament realizat pe măsura ta, conform parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură SIGURANȚA. O locuință SMART Home personalizată conform nevoilor tale funcționale, ergonomice și estetice, cu dotări moderne, materiale de calitate și inovatoare, îți asigură CONFORTUL.

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Implementând împreună conceptul Made To Measure Apartment, fiecare locuinţă va deveni UNICĂ.
Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Primul cartier autonom din Botoșani - Alfa Park Residence

Vineri, 3 Iulie 2020
1368

Amplasamentul propus pentru dezvoltarea ansamblului ALFA PARK Residence este situat în partea sudică a municipiului, în zona actualului cartier Alfa Land, pe un teren cu o formă neregula...

Oferta educațională Școala postliceală „Prof. Dr. Doc. Enescu Longinus“ Botoşani

Joi, 2 Iulie 2020
1043

acreditată conform o.m.e.c.t.s. nr. 5471/18.10.2010 OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ AN ȘCOLAR 2020-2021Învățământ Postliceal - Nivelul 5 de calificare CALIFICĂRI...

Apartamente SMART Home în clădiri tinere, la capacitate funcțională maximă, peste standarde

Vineri, 26 Iunie 2020
1308

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Maxim Gorki, în centrul BotoșaniuluiTe-ai gândit cum ar fi ca propria casă să se comporte ca un prieten bun și sigur?Este i...