Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Noile apartamente Made To Measure, marca UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu

                Ansamblul de apartamente localizat pe strada Împărat Traian nr. 34, în zona G-ral Gh. Avramescu, este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranţă seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirii.

Cele trei scări de bloc includ în dotările standard sisteme de siguranță şi de protecţie SMART: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip "SALVEAZĂ VIEŢI". Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

În prezent, după realizarea lucrărilor de închidere și de apartamentare a blocului, activitatea este concentrată pe finalizarea compartimentărilor interioare, în conformitate cu graficului de lucrări.

Încă din stadiul construcției se poate proiecta asigurarea unui confort sporit specificat de către beneficiar, în vederea unor recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite, fără a afecta structura de rezistenţă.

Pentru un concept unitar al noului tău apartament poţi opta pentru o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de soluţii personalizate SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

Un apartament realizat pe măsura ta, conform parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură SIGURANȚA. O locuință SMART Home personalizată conform nevoilor tale funcționale, ergonomice și estetice, cu dotări moderne, materiale de calitate și inovatoare, îți asigură CONFORTUL.

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Implementând împreună conceptul Made To Measure Apartment, fiecare locuinţă va deveni UNICĂ.




Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de CONFORT Smart Home

Vineri, 27 Noiembrie 2020
1065

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională, asigură în dotările standard, sisteme de CONFORT și de control SMART Home, precum și opțiuni pentru niveluri de confo...

(A) Castilio face angajări!

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
536

S.C. CASTILIO S.R.L angajează Operator calculator - Casierie.Cerinţe: experienţă , cunoṣtinţe de contabilitate primară ṣi cunoṣtinţe operare calculator.Se oferă pachet ...

Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu

Vineri, 20 Noiembrie 2020
10

Prin prezentul comunicat se atrage atenţia locuitorilor comunei Mihai Eminescu că în momentul de faţă coeficientul infectărilor cu COVID-19, raportat la 1.000 de locuitori, este de 2,82....