Apartamente noi în clădiri cu durata maximă de viață, peste standarde

Apartamente noi în clădiri cu durata maximă de viață, peste standarde
 
În conformitate cu  Eurocod - Bazele proiectării structurii, durata de viaţă proiectată pentru clădirile de locuit este de 50 ani. Orice construcție este supusă de-a lungul perioadei de viaţă unei diversități de acţiuni exterioare, determinând fenomene care îi scad timpul de viață proiectat, iar dacă aceasta n-a beneficiat de o proiectare și de o întreținere corespunzătore, apar fenomenele de coroziune, oxidare şi carbonatare, ce afectează grav elementele din beton armat, și, cu impact negativ asupra performanțelor clădirii, conduc la scăderea limitei duratei de viață pe care construcția o poate atinge.
 
În consecinţă, structura unei clădiri trebuie proiectată astfel încât deteriorarea pe durata de viaţă proiectată să nu afecteze performanțele construcției sub cele previzionate în mediul respectiv, iar clădirea trebuie întreținută corespunzător, permanent, pentru a nu se instala fenomenul de oboseală. Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau acelora care au depus un efort considerabil. 
 

 
UNIQUE Residence nu face excepții când vine vorba despre proiectarea de calitate, respectiv asigurarea performanțelor optime ale clădirilor dezvoltate, pentru atingerea duratei maxime de viață în toate proiectele sale.
În contextul evoluției situaţiei epidemiologice actuale, în condițiile respectării stricte a măsurilor de combatere a noului coronavirus dispuse pe teritoriul României, asigurând protecția tuturor acelora cu care lucrăm, a partenerilor și colaboratorilor cu care interacționăm, a dumneavoastră, a noastră a tuturor, ne pregătim să demarăm lucrările de execuție la cel mai nou ansamblu de apartamente Made To Measure marca UNIQUE Residence, situat în centrul Botoșaniului, lângă Biserica Sf.Dumitru, pe str. Aleea Maxim Gorki nr.6.ATINGE durata maximă de viață!
 
Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:
 
Focșani, Str. Cuza Vodă nr. 58 - în faza de autorizare, premergătoare PUZ-ului.
(P).

 

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 15 Ianuarie 2021
361

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, ...

(P) De Ziua Culturii Naționale, copiii și tinerii din Botoșani, România și Bălți, Republica Moldova vor extinde graniţele manifestărilor dedicate Poetului național și universal, Mihai Eminescu!

Vineri, 15 Ianuarie 2021
349

„Toţi suntem contemporanii lui Mihai Eminescu, pentru că El este etern.” Acesta a fost mesajul transmis de toţi cei care au participat la evenimentele organizate în municipii...

Comunicat Primăria comunei Mihai Eminescu - obligațiile fiscale

Marţi, 12 Ianuarie 2021
292

Pentru continuarea proiectelor aflate în derulare precum și pentru inițierea noilor proiecte, este necesar că toți contribuabilii comunei să achite obligațiile fiscale restante precum și ...