Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

O angajată a Pensiunii „Bianca” din municipiul Botoșani a fost diagnosticată cu Covid-19, fiind internată în prezent pe Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență.

Aceasta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe la finele săptămânii trecute, după ce a început să se simtă rău, prezentând simptome tipice afecțiunii, respectiv pierderea gustului și a mirosului. A fost internată duminică, iar luni dimineață i s-a recoltat o probă biologică în vederea depistării virusului. Marți, rezultatul a fost procesat, fiind pozitiv.

Ancheta epidemiologică în acest caz este în derulare.

Amintim că, până sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, 1202 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care cinci cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore.

În prezent, există 114 cazuri active în județ, după ce numărul botoșănenilor declarați vindecați a ajuns la 998, aproape 200 dintre aceștia fiind externați în ultimele trei zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tânărul de 17 ani care a înjunghiat un coleg de liceu, arestat preventiv

astăzi, 16:22
398

Tânărul în vârstă de 17 ani, din orașul Săveni, care a înjughiat un coleg de liceu în după-amiaza zilei de miercuri, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de ...

ACUM: Casă cuprinsă de flăcări, bărbat găsit carbonizat în bucătărie

astăzi, 15:27
1135

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Copălău, a fost găsit carbonizat în locuința proprie, care a fost cuprinsă de flăcări joi după-amiază, informează Inspec...

O școală din Botoșani își schimbă scenariul. DSP: „Avem rol consultativ, toate unitățile l-ar putea aplica pe cel verde”

astăzi, 14:01
946

Încă o unitate de învățământ din Botoșani a solicitat avizarea de către autorități a implementării scenariului „verde” în privința derulării activități...