Ana Kids Land, Farmecul Copilăriei - cel mai nou spațiu de joacă din Botoșani FOTO

Ana Kids Land, Farmecul Copilăriei - cel mai nou spațiu de joacă din Botoșani FOTO

Patiseria Ștefania împlinește 6 ani de activitate și sărbătorește prin inaugurarea celui mai nou spațiu de joacă destinat copiilor cu vârstele cuprinse între 0 și 12 ani, situat deasupra cofetăriei-patiserie din Bd. Mihai Eminescu Nr. 14 din municipiul Botoșani.

Cel mai nou spațiu de joacă pentru copii, Ana Kids Land - Farmecul Copilăriei este dotat cu aparatură de gaming, e-learner cu tablă interactivă, kinect și jocuri care vor face deliciul copiilor în timpul petrecut aici, este locul perfect pentru petrecerile celor mici. 

Amplu și luminos, spațiul poate acomoda până la 50 de copii pentru petreceri, serbări și banchete. S-a dat deja startul la programări, info la numărul de telefon 0743323838.

Fiind situat la etajul de deasupra patiseriei, este locul perfect pentru a lasă copiii la joacă în timp ce adulții se pot răsfăța cu delicioasele preparate din laboratorul propriu.

Patiseria Stafania - Ana Kids land - Farmecul Copilăriei vă invită să sărbătorim împreună cei 6 ani de activitate la ceva dulce.

https://www.facebook.com/patiseria.stefania(P).

 

 

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(A) Construire școală in satul Broșteni, comuna Durnești, județul Botoșani

Luni, 18 Ianuarie 2021
423

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna DURNESTI, a semnat contractul de finantare nr. 5179 / 02.04.2020 cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, in calitate de Autoritat...

(P) Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 15 Ianuarie 2021
474

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, ...

(P) De Ziua Culturii Naționale, copiii și tinerii din Botoșani, România și Bălți, Republica Moldova vor extinde graniţele manifestărilor dedicate Poetului național și universal, Mihai Eminescu!

Vineri, 15 Ianuarie 2021
363

„Toţi suntem contemporanii lui Mihai Eminescu, pentru că El este etern.” Acesta a fost mesajul transmis de toţi cei care au participat la evenimentele organizate în municipii...