Agențiile imobiliare din Botoșani încep să pună la dispoziția clienților tururi virtuale ale proprietăților din portofoliu

Agențiile imobiliare din Botoșani încep să pună la dispoziția clienților tururi virtuale ale proprietăților din portofoliu

Agențiile imobiliare din Botoșani au început să ofere clienților posibilitatea de a vedea online nu doar fotografiile cu proprietățile aflate spre vânzare, ci chiar să facă tururi virtuale ale acestora.

O agenție imobiliară locală a dezvoltat un proiect care are la bază vizionarea unei proprietăți  într-un tur virtual 3D din portofoliul agenției, fără a mai fi necesară deplasarea. Pentru început, turul virtual este unic în Botoșani, iar proprietarii agenției aveau în plan lansarea lui la mijlocul anului, dar starea de urgență instituită de pandemia de Covid-19 și izolarea la domiciliu au grăbit inițierea lui.

Turul virtual 3D îi permite clientului vizualizarea lui de oriunde și oricând, tot ce are nevoie este o conexiune la internet, a explicat proprietarul agenției imobiliare. Clientul poate explora proprietatea în cele mai mici detalii pentru că turul virtual 3D captează imagini de înaltă rezoluție și calitate din toate încăperile proprietății și din exteriorul acesteia.

În schimb, pentru proprietar avantajele sunt extrem de mari. Imobilul are vizibilitatea sporită în online, clientul este liber să exploreze viitoarea locuință ori de câte ori dorește, fără a solicita revizionări și astfel se limitează numărul de vizite de la persoane care nu sunt interesate.