Acoperiş aprins de un coş de fum deteriorat

Acoperiş aprins de un coş de fum deteriorat
Acoperişul casei unei familii din satul Chiscovata, comuna Vorona, a fost la un pas să fie transformat în scrum din cauza unui coş de fum deteriorat.

S-a întâmplat marţi, 10 decembrie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după ora 11.00.

Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau o parte din acoperişul casei, dar şi bunurile dintr-o anexă lipită de imobil. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 30.000 de lei.

Au ars 20 de m.p. din acoperişul casei, mai multe bunuri depozitate în pod, acoperişul anexei, precum şi bunurile din interior, pagubele fiind estimate la aproximativ 3.500 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
184

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
130

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
197

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...