ACCIDENT ciudat la Stâncești! Un copil a ajuns la spital! FOTO

ACCIDENT ciudat la Stâncești! Un copil a ajuns la spital! FOTO
Polițiștii și medicii botosăneni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină în localitatea Stăncești, comuna Mihai Eminescu, pentru un accident de circulație în urma căruia un copil a fost rănit.

Când au ajuns acolo oamenii legii au aflat că în accident era implicată o bicicletă, pe care se aflau doi copii, iar la un moment dat, în timp ce se deplasau pe un drum pietruit, unul dintre copii s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. 

Pe bicicletă se afla un copil de 11 ani și unul în vârstă de 6 ani, iar când cel mai mare a frânat brusc, celălalt a căzut si a suferit un traumatism cranian, fiind transportat la spital de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. 

Polițistii criminaliști au ajuns și ei în zona și au efectuat măsurători.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
88

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
660

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...