A lovit un barbat, dupa care a fugit de la locul faptei!

A lovit un barbat, dupa care a fugit de la locul faptei!
A lovit cu masina un om, dupa care a luat-o la sanatoasa! Politistii l-au depistat insa repede pe soferul vinovat, acesta fiind un tanar in varsta de doar 19 ani.

Mai mult, oamenii legii au constatat ca atat soferul imprudent, cat si victima, care traversa strada prin loc nepermis, se aflau in stare de ebrietate.

Luni dimineata, in jurul orei 06.30, politistii au fost anuntati cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Nationala, din municipiul Botosani, in dreptul benzinariei OMV.

Desi in sesizare se mentiona ca accidentul este soldat cu victime, conducatorul auto parasise locul faptei. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cele sesizate se confirma, victima accidentului fiind identificata in persoana lui P.-G. Alexandru, de 52 de ani, care, dupa ce a fost examinata de personalul de pe ambulanta sosit la fata locului, a refuzat sa fie transportata la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale.

La scurt timp a fost identificat si conducatorul auto implicat in accident, in persoana numitul G. Silviu-Constantin, de 19 ani, din Botosani, posesor al permisului de conducere categoriile A si B, din anul 2007. Acesta, in timp ce conducea un autoturism marca VW, pe Calea Nationala din Botosani, in dreptul benzinariei OMV, a surprins si accidentat victima care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Imediat dupa accident, tanarul sofer a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie, se arata in comunicatul remis redactiei de catre Inspectoratul Judetean al Politiei Botosani.

“In momentul depistarii, conducatorul auto avea o concentratie de 0.49 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar pietonul o concentratie de 0.47 mg/l alcool pur in aerul expirat, recoltandu-li-se probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetari efectuate a rezultat ca accidentul s-a produs atat din culpa conducatorului auto, cat si a pietonului, a pecizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
64

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
131

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
567

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...