11 copii morti si mai multi raniti, inclusiv 8 militari romani, in urma unui atentat sinucigas in Afganistan!

11 copii morti si mai multi raniti, inclusiv 8 militari romani, in urma unui atentat sinucigas in Afganistan!

11 copii au murit, si mai multe persoane, printre care si 8 militari romani, au fost ranite in Afganistan, in urma unui atac sinucigas cu masina capcana.

Militarii romani se aflau intr-o misiune de patrulare, la cateva zeci de kilometri de baza din Kandahar. Acestia patrulau cu vehicule blindate, insa la un moment dat au coborat, iar atunci masina capcana, trasa pe marginea drumului, a fost aruncata in aer.

Atentatul a fost comis de un kamikaze presupus a fi taliban langa o moschee in sudul Afganistanului, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei, citat de Agerpres.

In urma exploziei, 11 copii si-au pierdut viata, iar alte 16 persoane, printre care se numara civili, politisti si militari romani, au fost ranite.

Romanii au fost raniti, dar viata lor nu este pusa in pericol, potrivit unor surse citate de Realitatea.

Conform Digi24, soldatii au fost transportati la spitalul din Kandahar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...