1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

 Investitorul promite locuinte supraetajate, la un pret accesibil  

Case pentru saraci la Alfa Land! Asta anunta investitorii, precizand ca locuintele supraetajate vor avea un pret mic, pentru botosanenii cu o capacitate financiara mai redusa.

Alesii locali si-au dat avizul in ce priveste documentatia de urbanism pentru realizarea a inca unui ansamblu rezidential la Alfa Land, alcatuit din locuinte colective multietajate, obiectiv ce se va intinde pe o suprafata de 10,54 ha de teren, proprietatea societatii.

Terenul este situat in intravilanul municipiului Botosani, in Parcul rezidential Alfa Land, amplasat la iesirea din Botosani spre Iasi, pe DN 28, unde sunt deja 37 de locuinte individuale. Ansamblul rezidential va cuprinde locuinte colective multietajate, cu cel mult opt niveluri, spatii comerciale la parterul imobilelor de locuit, scoala, gradinita, biserica si un han.

Potrivit documentatiei, de cele 981 apartamente vor beneficia circa 3.000 locuitori. Acestia vor avea la dispozitie si 1.382 locuri de parcare, din care 349 subterane, supraterane (la etajul cladirilor) - 773 locuri si la sol - 260 locuri.

Investitorul isi pune astfel in practica promisiunea facuta acum un an de construi niste locuinte supraetajate, la un pret mai mic, in ideea atragerii si unei categorii sociale cu o capacitatea financiara mai redusa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani, înfrângere la Cluj în fața unei echipe ajutate de Zeița Fortuna! Clujenii înving cu 4-1!

Sâmbătă, 24 August 2019
126

Să bați liderul campionatului României acasă la el părea o misiune imposibilă pentru cocoșii arțăgoși de la Botoșani, dar fanii pot fi mulțumiți că, măcar, botoșănenii au î...

FOTO&VIDEO: Peste 400 de oameni au venit la Cornișa, în premieră, pentru muzica Filarmonicii

Sâmbătă, 24 August 2019
372

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, parcul „Cornișa” a fost gazda unei premiere la Botoșani: Filarmonica de Stat a concertat în amfiteatrul obiectivului, ...

Reacție halucinantă a unui membru CNA, vizavi de falsa urgență a unei fete: „O cretină de 16 ani (...) S-o ducem la școala de corecție”

Sâmbătă, 24 August 2019
261

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a avut o reacție halucinantă în cazul fetei de 16 ani, care a ținut zeci de polițiști în alertă timp de mai ...