1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

 Investitorul promite locuinte supraetajate, la un pret accesibil  

Case pentru saraci la Alfa Land! Asta anunta investitorii, precizand ca locuintele supraetajate vor avea un pret mic, pentru botosanenii cu o capacitate financiara mai redusa.

Alesii locali si-au dat avizul in ce priveste documentatia de urbanism pentru realizarea a inca unui ansamblu rezidential la Alfa Land, alcatuit din locuinte colective multietajate, obiectiv ce se va intinde pe o suprafata de 10,54 ha de teren, proprietatea societatii.

Terenul este situat in intravilanul municipiului Botosani, in Parcul rezidential Alfa Land, amplasat la iesirea din Botosani spre Iasi, pe DN 28, unde sunt deja 37 de locuinte individuale. Ansamblul rezidential va cuprinde locuinte colective multietajate, cu cel mult opt niveluri, spatii comerciale la parterul imobilelor de locuit, scoala, gradinita, biserica si un han.

Potrivit documentatiei, de cele 981 apartamente vor beneficia circa 3.000 locuitori. Acestia vor avea la dispozitie si 1.382 locuri de parcare, din care 349 subterane, supraterane (la etajul cladirilor) - 773 locuri si la sol - 260 locuri.

Investitorul isi pune astfel in practica promisiunea facuta acum un an de construi niste locuinte supraetajate, la un pret mai mic, in ideea atragerii si unei categorii sociale cu o capacitatea financiara mai redusa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A rămas fără permis în urma unei fotografii pe Facebook!

astăzi, 10:39
212

Șoferul unui autocar care a depășit coloana pe linie continuă a fost descoperit și pedepsit de Poliție în urma unei fotografii pe Facebook! În fotografia postată pe rețeaua de soci...

Vouchere de vacanță pentru angajații din privat

astăzi, 09:57
169

Vești bune pentru cei care să doresc beneficieze de vouchere de vacanță cu toate că nu sunt bugetari. Astfel, și angajații din privat s-ar putea bucura de aceste beneficii potrivit unui proiect...

Sorina Pintea oprește finanțarea centrelor de oncologie, dacă nu respectă această condiție

astăzi, 09:45
55

Centrele de oncologie care nu folosesc echipe multidisciplinare de medici pentru a stabili diagnosticul şi tratamentul în cazul bolnavilor cu afecţiuni oncologice, echipe denumite „tumor...