1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

 Investitorul promite locuinte supraetajate, la un pret accesibil  

Case pentru saraci la Alfa Land! Asta anunta investitorii, precizand ca locuintele supraetajate vor avea un pret mic, pentru botosanenii cu o capacitate financiara mai redusa.

Alesii locali si-au dat avizul in ce priveste documentatia de urbanism pentru realizarea a inca unui ansamblu rezidential la Alfa Land, alcatuit din locuinte colective multietajate, obiectiv ce se va intinde pe o suprafata de 10,54 ha de teren, proprietatea societatii.

Terenul este situat in intravilanul municipiului Botosani, in Parcul rezidential Alfa Land, amplasat la iesirea din Botosani spre Iasi, pe DN 28, unde sunt deja 37 de locuinte individuale. Ansamblul rezidential va cuprinde locuinte colective multietajate, cu cel mult opt niveluri, spatii comerciale la parterul imobilelor de locuit, scoala, gradinita, biserica si un han.

Potrivit documentatiei, de cele 981 apartamente vor beneficia circa 3.000 locuitori. Acestia vor avea la dispozitie si 1.382 locuri de parcare, din care 349 subterane, supraterane (la etajul cladirilor) - 773 locuri si la sol - 260 locuri.

Investitorul isi pune astfel in practica promisiunea facuta acum un an de construi niste locuinte supraetajate, la un pret mai mic, in ideea atragerii si unei categorii sociale cu o capacitatea financiara mai redusa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz din România, răsturnat pe o autostradă din Germania: Cel puţin două persoane sunt în stare gravă

Luni, 22 Aprilie 2019
1999

Cel puţin doi cetăţeni români sunt în stare gravă după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat pe o autostradă din Germania, anunţă autorităţile g...

Salariatele care vor să devină mame pot cere un concediu de odihnă suplimentar

Luni, 22 Aprilie 2019
174

Femeile care, pentru a concepe un copil, sunt nevoite să apeleze la fertilizarea in vitro pot beneficia acum de un concediu de odihnă suplimentar, în care să se ocupe exclusiv de procedura me...

Transferată la Iași în stare gravă, după ce a căzut de pe stogul de fân!

Luni, 22 Aprilie 2019
943

O femeie în vârstă de 56 de ani, dintr-un sat botoșănean, a fost trimisă la Iași în stare gravă, după o căzătură de pe stogul de fân. Medicii au diagnosticat-o cu&nbs...