Femeia rănită în incendiul de pe strada M. Kogălniceanu, transferată la Iaşi!

Femeia rănită în incendiul de pe strada M. Kogălniceanu, transferată la Iaşi!
Femeia în vârstă de 56 de ani rănită, vineri dimineaţă, în incendiul ce a izbucnit după o explozie într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu, din municipiul Botoşani, a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Spiridon din Iaşi.

Femeia a suferit arsuri ale căilor respiratorii aeriene, faţă, torace şi mâini, pe o suprafaţă de aproximativ 30 la sută.

Botoşăneanca şi-a incendiat apartamentul situat la etajul IV după ce a verificat cu flacără etanşeitatea racordurilor unei butelii abia montate. Gazul acumulat în încăpere a aprins bunurile din bucătărie şi balcon.

Soţul proprietarei, care se afla în locuinţă în momentul producerii incidentului, a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Până la sosirea pompierilor, cei doi locatari ai apartamentului, dar şi alţi 15 vecini, s-au autoevacuat.  Pompierii au constatat că ardeau  bunurile din bucătărie şi balcon, cu pericol de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de salvatori.  Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 10.000 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rebeca a dispărut marți de acasă: Sunați la 112 dacă o vedeți!

Miercuri, 26 Iunie 2024
130

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 16 ani din municipiul Botoșani, care a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie a.c., iar până...

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

Miercuri, 26 Iunie 2024
61

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

Miercuri, 26 Iunie 2024
67

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...