Beat și fără permis, a fugit după ce a accidentat un căruțaș!

Beat și fără permis, a fugit după ce a accidentat un căruțaș!
Un bărbat care a provocat un accident pe un drum din județul Botoșani s-a făcut nevăzut la scurt timp, deși o persoană a fost rănită. Polițiștii au reușit să îl găsească pe șofer, găsind și explicația pentru care a recurs la acest gest: era băut, iar permisul de conducere îi era anulat.

La data de 23 septembrie , în jurul orei 20:00,  V.V, de 33 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 298 în localitatea Dumeni, pierde controlul direcției, pătrunde pe contrasens și acroșează cu partea stânga față un atelaj hipo.  

După impact,  conducatorul auto a părăsit locul producerii accidentului. După aproximativ două ore, conducătorul auto a fost găsit de poliţişti. 

Poliţiştii au stabilit că permisul de conducere al bărbatului  este anulat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,88 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Dorohoi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
           
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a persoanei care conducea atelajul hipo.
         
 În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi  părăsirea locului accidentului .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
57

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
490

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
225

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...