Intervenţie a mascaţilor într-un apartament din Botoşani! Un bărbat s-a înjunghiat!

Intervenţie a mascaţilor într-un apartament din Botoşani! Un bărbat s-a înjunghiat!
Un scandal izbucnit, vineri seara, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani a fost aplanat doar după intervenţia mascaţilor.

Doi soţi s-au luat la ceartă iar femeia a sunat o rudă să îi spună ce se petrece, mai ales că în apartament era şi un copil de doar câteva luni, iar bărbatul cu care trăieşte a ameninţat că se sinucide.

Ruda celor doi soţi a cerut ajutor la 112 când a văzut că nu reuşeşte să pătrundă în apartament. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au solicitat intervenţia mascaţilor pentru a putea intra în locuinţă şi a-l potoli pe scandalagiu, un bărbat de 39 de ani.

Înainte ca mascaţii să intre în apartament, bărbatul s-a înjunghiat în zona gatului, provocându-şi o plagă destul de adâncă. El a fost preluat imediat de cadrele medicale de pe Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri.

La spital au mers şi oamenii legii pentru a se asigura că bărbatul nu va face din nou scandal. După ce îi vor fi tratate rănile, acesta va fi transferat la Secţia de Psihiatrie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
390

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...