Prefectul vrea explicații de la directorii de deconcentrate care își trimit subordonații la ședințe

Prefectul vrea explicații de la directorii de deconcentrate care își trimit subordonații la ședințe
Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, nu mai vrea ca la ședințele ce vor fi organizate la Instituția Prefectului să se repete situația de săptămâna trecută, când la întâlnirea grupului mixt de lucru, în cadrul căreia s-a vorbit despre problemele cetățenilor romi, a fost prezent un singur director de instituție publică.

Reprezentantul Guvernului a explicat că este necesară prezența șefilor de deconcentrate la astfel de ședințe pentru a oferi informații legate de diverse probleme ridicate de participanți.

Prefectul a anunțat că înaintea fiecărei ședințe va face prezența, iar directorii care nu vor veni și vor trimite alți angajați din instituție vor trebui să ofere explicații cu privire la motivele pentru care absentează.

“Am făcut ședința operativă și am informat colegii care se ocupă organizarea comisiilor și a Colegiilor Prefecturale că înainte de a intra în ședință vreau confirmarea celor care participă. Dacă lipsesc vreau să comunice care sunt motivele pentru care lipsesc", a spus prefectul Dan Nechifor.  

 

Spune-ne opinia ta