Agitaţie pe drumul judeţean Flămânzi- Prăjeni! Vezi de ce!

Agitaţie pe drumul judeţean Flămânzi- Prăjeni! Vezi de ce!
De teama proceselor ce ar fi urmat executării garanţiei de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, compania Bitunova s-a întors în judeţ şi a reparat într-o oarecare măsură sutele de gropi de pe drumul judeţean 282 B, pe sectorul Flămânzi- Prăjeni.

Nu şi mai departe, până la graniţa de judeţ cu Iaşul, pentru că vremea s-a răcit şi nu s-a mai putut turna asfalt, după cum spune Gheorghe Sorescu, şeful Consiliului Judeţean.

"Urmează să vorbesc cu cei de la Drumuri, să găsim o soluţie în acest sens. Ori până la sfârşitul anului, pe lucrările de întreţinere din sezonul rece, ori la începutul anului viitor", explică oficialul CJ.

Pe de altă parte, pe kilometrul de drum judeţean aflat în intravilanul oraşului Flămânzi urmează să se toarne stratul de asfalt, după ce Primăria a primit de la Consiliul Judeţean sumele necesare reparării porţiunii de drum ce nu intrase în modernizare în 2013.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
6

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
336

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
172

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...