Copilă căutată de Poliţie, după ce a dispărut de acasă: Astăzi împlineşte 14 ani!

Copilă căutată de Poliţie, după ce a dispărut de acasă: Astăzi împlineşte 14 ani!
Părinţii unei fete de 14 ani au cerut ajutorul Poliţiei Botoşani! Minora a plecat de acasă în urmă cu mai bine de două săptămâni, spunându-le părinţilor că merge la Dorohoi să îşi cumpere haine. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o!

Poliţia solicită ajutorul cetăţenilor. Dacă aţi văzut această minnoră sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi gratuir numărul 112!

DARIE DENISA-ROXANA, născută pe 03.09.2001, în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, domiciliată în satul Racovăţ, comuna Pomîrla, judetul Botoşani.

La data de 18.08.2015, ora 12.45, poliţiştii din comuna  Pomîrla au fost sesizaţi prin apel 112 de către tatăl minorei despre faptul că aceasta, în aceeaşi zi, la ora 07.00, a plecat voluntar de la domiciliu, sub pretextul că merge în municipiul Dorohoi, pentru a-şi cumpăra articole de îmbrăcăminte; nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime - 1,65 m,  greutate - 50 kg,  păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: bluză cu mânecă scurtă, de culoare neagră, pantaloni tip colanţi, de culoare neagră, pantofi de culoare albă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
1

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
310

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
160

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...