Salt in lanul de porumb, la aproape 100 de km la ora! Soferul era aproape de coma alcoolica! FOTO
ACCIDENT!

Salt in lanul de porumb, la aproape 100 de km la ora! Soferul era aproape de coma alcoolica! FOTO
Un sofer in varsta de 42 de ani, care a urcat beat la volan, a fost la un pas de tragedie, dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac, dupa care a ajuns in lanul de porumb.

Ilie M., în vârstă de 42 de ani, din Dumbrăvița, circula dinspre Dumbrăvița spre Dorohoi pe DN 29A, la volanul unui autoturism marca VW Golf, iar într-o curbă din dreptul localității Progresul a pierdut controlul volanului, s-a izbit într-un copac și s-a oprit într-un lan de porumb.

În urma producerii accidentului, șoferul a suferit câteva răni superficiale, iar fiul conducătorului auto, care se afla în mașină, nu a pățit nimic. După impact, pe asfalt se observau urme de frânare de câțiva zeci de metri, iar acul vitezometrului s-a oprit la 92 km/h.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei și a consumului de alcool. Într-o curbă un conducător auto a părăsit partea carosabilă, a impactat un copac și s-a oprit într-un lan de porumb. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și vom lua măsurile necesare., a declarat pentru Dorohoi News comisar-șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat. La fața locului s-au deplasat o ambulanță și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi. 

Ilie M. a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, însă nu a necesitat internarea.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
80

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
67

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
27

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...