Leo Grozavu, AMENINȚAT de arbitrul Alexandru Tudor! "Este inadmisibil ce s-a întâmplat!"

Leo Grozavu, AMENINȚAT de arbitrul Alexandru Tudor! "Este inadmisibil ce s-a întâmplat!"
La finalul partidei dintre FC Botosani si Steaua, scor 0 la 1,  antrenorul botosanenilor Leo Grozavu, a rabufnit la adresa arbitrului Alexandru Tudor.
 
Tehnicianul FC Botosani a catalogat ca fiind “inadmisibil" comportamentul centralului, care a avantajat Steaua intreaga partida. La iesirea de pe teren, intre Grozavu si Tudor a avut loc un schimb dur de replici, antrenorul botosanenilor dezvaluind ca a fost amenintat.

“Incerc sa fiu cat mai linistit, mai obiectiv, sper sa si reusesc, dar imi este foarte greu. Este foarte greu ca de cate ori vine domnul Tudor la Botosani sa joci impotriva lui. Mai mult jucam impotriva domnului Tudor, decat impotriva echipei adverse. Nu stiu ce ar fi trebui sa facem ca sa fie echidistant, vrea de fiecare data sa fie actorul principal, nu ii pasa de munca oamenilor din acest fenomen, nu ii pasa de publicul care vine la meci in tribune. Domnul Tudor are propria lui conceptie despre arbitrat, atunci cand te duci sa ii spui ceva nu poti discuta cu el, isi permite sa ameninte că "lasă că te prind eu", "lasă că o să vezi tu ce pățești". Daca un arbitru FIFA are un astfel de comportament... Este inadminisibil ceea ce s-a intamplat in aceasta seara. Mi-a spus pe un ton amenintator ca o sa vad eu ce patesc data viitoare. Domnul Tudor este stapanul stadionului, al lumii, este stapanul tuturor. A judecat tot timpul cu doua unitati de masura diferite", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul celor de la FC Botosani a spus ca din nefericire in ultima perioada jocurile au inceput cu 0-1 pe tabela, acesta fiind un handicap pentru jucatori.

"Am intrat în teren cu trei atacanti care el putin din punct de vedere fizic nu erau 100% apti, toti veniti dupa accidentari, fara o prezenta la zi a antrenamentelor. Avem in continuare probleme, dar daca ca si atitudine vom juca ca in aceasta seara probabil sa ne vom reveni. Pana la urma nu e nicio tragedie. E un joc de fotbal. Daca echipa nu isi va reveni sunt suficient de multe solutii in asa fel incat sa poata fi redresata situatia", a conchis Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
26

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
321

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
182

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...