Conduci mult in oras? Iata care sunt cele mai bune cinci masini care te vor scapa de orice griji

Conduci mult in oras? Iata care sunt cele mai bune cinci masini care te vor scapa de orice griji
Traficul urban la ore de varf este una dintre nemultumirile principale ale soferilor, indiferent din orasul din care provin.

Cea mai la indemana solutie pentru a "supravietui" traficului urban este cumpararea unei masini de dimensiuni reduse, insa acest lucru nu inseamna ca vei face rabat de la calitate si confort, scrie ziare.com, conform Motoring.

Sursa citata a prezentat lista celor cinci autoturisme in care vei avea calitate din plin si vei diminua neplacerile cauzate de gasirea unui loc de parcare, dupa cum urmeaza:

1. Volkswagen Polo - Impresioneaza prin rafinament si pret. Ultima versiune te face sa te simti de parca ai conduce un Golf. Chiar si spatiul din interior impresioneaza.

2. Renault Clio - Este o masina care-si face treaba atat in oras cat si in afara lui. Cutia de transmisie EDC este unul dintre atuurile principale ale lui Clio.

3. MINI Cooper - O masina care atrage toate privirile si in care te vei simti tanar indiferent de varsta. Singurul minus este pretul de pornire, ce se situeaza in jurul a 25 de mii de euro.

4. Ford Fiesta - O masina ce poate fi achizitionata la un pret convenabil, care-si merita banii din plin. Are un aspect prietenos atat la interior cat si la exterior si-si face treaba excelent.

5. Audi A1 - Sunt multe legaturi intre Polo si A1, chiar daca constructorul de la Ingolstadt este oarecum deranjat de aceasta comparatie. Are un consum foarte bun, dar si un pret de peste 20 de mii de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
32

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
411

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
197

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...