Un fost ministru se întreabă care este numele primarului de Botoşani

Un fost ministru se întreabă care este numele primarului de Botoşani
Fostul ministru de interne, Gabriel Berca, prezent duminică la Botoşani pentru a participa la Conferinţa Judeţeană de alegeri a noii conduceri a Partidului Mişcarea Populară, acesta fiind şi vicepreşedinte la nivel naţional al acestui partid, a spus că nu cunoaşte niciun parlamentar de Botoşani, cu excepţia fostului prefect, deputatul Cristian Roman.

În remarca sa, Berca a făcut referire la faptul că în actuala guvernare investiţiile lispsesc cu desăvâşire la nivelul judeţului Botoşani, dar şi al altor judeţe din Moldova.

Nici numele actualului primar al municipiului Botoşani nu îl cunoaşte fostul ministru, la fel spunând că faţa oraşului s-a schimbat pe vremea vechii administraţii.

“L-am întrebat pe domnul Ţâbuleac câţi parlamentari are Botoşaniul. Înţeleg că sunt vreo 12 parlamentari de Botoşani, dar acolo la Bucureti acest judeţ nu se vede şi v-o spun în cunoştinţă de cauză. Pe un singur fost coleg îl cunosc, a fost şi prefect, pe ceilalţi nu îi cunosc, nu am auzit de ei. Am stat bine să mă gândesc cum îl cheamă pe primarul acestui ora. Veneam la şedinţă cu ai mei colegi de la Bacău şi chiar a fost o remarcă că oraşul s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat în mandatul trecut de guvernare când au fost investiţii, Din păcate acum se bate pasul pe loc şi nu numai la Botoşani, ci în toată Moldova", a spus Gabriel Berca.

 

Spune-ne opinia ta