Bărbat înjunghiat la locul de muncă!

Bărbat înjunghiat la locul de muncă!
Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Podriga, a ajuns în a doua zi de Paşti la spital, fiind băgat direct în sala de operaţie, după ce a fost înjunghiat chiar în barul în care lucrează.

Bărbatul era luni seară la muncă, iar în jurul orei 21.00, din cauza vântului, alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt. Potrivit rudelor, acesta le-a cerut celor aflaţi în bar să iasă afară, printre clienţi fiind şi un tânăr de 24 de ani, din localitate.

Enervat cel mai probabil că a fost poftit afară, tânărul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe bărbatul de 34 de ani.

O ambulanţă de la Săveni s-a deplasat la faţa locului, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Mavromati, unde a şi fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind internată pe Secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, principalul suspect este tânărul de 24 de ani, pe numele căruia a fost deja întocmit un dosar penal.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul sâvărşirii infracţiunii de lovire, iar în funcţie de concluziile medico-legale şi de poziţia procesuală a victimei se poate face o altă încadrare juridică a faptei", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
319

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
165

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...