Vezi ce pedeapsă a primit un italian care a ucis o botoşăneancă, în timpul unei partide de sex!

Vezi ce pedeapsă a primit un italian care a ucis o botoşăneancă, în timpul unei partide de sex!
Un cetăţean italian care a omorât-o prin strangulare, în 2013, pe o tânără româncă, în nordul Italiei, în timpul unei partide de sex, a fost condamnat la închisoare pe viaţă de justiţia italiană, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

Andrea Pizzocolo, în vârstă de 43 de ani, a ucis-o prin strangulare, în septembrie 2013, pe botoşăneanca Lavinia Simona Ailoaie, care avea 18 ani. După strangularea adolescentei românce într-un motel din Olgiate Olona (regiunea Lombardia, nordul Italiei), italianul a violat cadavrul, pe care l-a abandonat ulterior pe un câmp.

Potrivit Mediafax, judecătorii unei instanţe din Busto Arsizio (localitate situată în apropiere de Milano) au decis vineri condamnarea la închisoare pe viaţă a italianului Andrea Pizzocolo, găsit vinovat de omor calificat, acte de cruzime şi ascunderea cadavrului. Procurorii îl acuzaseră şi de agresarea şi sechestrarea unei alte românce, prezentată ca fiind tot damă de companie, dar care a reuşit să se salveze.

În plus, italianul va trebui să achite daune în valoare de peste 235.000 de euro rudelor româncei ucise, constituite parte civilă în proces.

"Ni s-a făcut dreptate", a declarat avocatul Tiziana Bertoli, reprezentantul legal al familiei româncei ucise.

"Această sentinţă nu ne-o va da înapoi pe Lavinia, dar măcar Pizzocolo nu va mai putea face rău", a adăugat avocatul.

"Le cer iertare tuturor, inclusiv familiei Laviniei", a declarat Andrea Pizzocolo, care susţine că tânăra a murit într-un joc erotic terminat prost. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
342

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
190

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...