Un invatator arestat la domiciliu pentru contrabanda le preda elevilor cu politistii la usa

Un invatator arestat la domiciliu pentru contrabanda le preda elevilor cu politistii la usa
Un invatator, arestat la domiciliu pentru implicare in contrabanda cu tigari, a primit aprobarea instantei sa mearga sa le predea in continuare elevilor, sub supravegherea politistilor.

Nicu Sorin Mustatea, din Ramnicu Sarat, a fost retinut anul trecut, fiind acuzat ca face parte dintr-o retea de contrabanda cu tigari care a prejudiciat statul cu 2 milioane de euro, scrie Ziarul de Buzau. Conform procurorilor, barbatul avea misiunea sa pazeasca o fabrica clandestina de tigari din zona, produsele fiind aduse din Ucraina si Republica Moldova.

Instanta a decis ca el sa fie plasat in arest la domiciliu, dar i-a permis sa mearga zilnic ca sa predea la Scoala Gimnaziala nr. 2 din Ramnicu Sarat.

Astfel, judecatorii au admis cererea inculpatului de a i se permite sa predea in continuare, acesta putand sa-si paraseasca domiciliul "in zilele lucratoare de luni pana vineri pe o durata de 6 ore zilnic in intervalul orar 07,30 - 13,30 (ce include timpul de lucru de 5 ore zilnic si deplasarea de la domiciliu la locul de munca si retur) ", sub supravegherea unor politisti.

Conform Ramnic Press, in decembrie anul trecut, cand a fost retinut, barbatul era membru marcant al filialei PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
7

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...