Ţigări şi alcool de contrabandă, vândute într-un bar!

Ţigări şi alcool de contrabandă, vândute într-un bar!
În dimineața zilei de duminică, 01 februarie a.c., jandarmii care acționau pe raza orașului Săveni s-au sesizat cu privire la faptul că la un bar din zona pieței se comercializează  pachete de ţigări de provenienţă Ucraina .

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au stabilit că persoanele care doreau să cumpere  ţigări erau conduse în spatele barului, într-o anexă, unde li se vindeau pachetele de țigări neaccizate, pentru a fi feriți de privirile indiscrete.

Vânzătorul a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru comercializarea țigărilor de contrabandă.

În același loc, jandarmii au descoperit și 21 de pet-uri de 1 litru de băuturi alcoolice, netimbrate , neetichetate și fără documente de proveniență.

Cele 176 de pachete de țigări și pet-urile cu alcool găsite în bar au fost ridicate în vederea confiscării și predate Serviciul de  Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
74

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
70

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
140

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...