ABSENŢĂ masivă la şedinţa de Consiliu Local! Nu a fost cvorum! FOTO

ABSENŢĂ masivă la şedinţa de Consiliu Local! Nu a fost cvorum! FOTO
14 consilieri locali au spus, vineri, "pas" şedinţei extraordinare de Consiliu Local, şedinţa fiind suspendată din lipsă de cvorum.

Singurul ales municipal din opoziţie prezent a fost Gabriel Murariu, absenţi fiind şi din rândul social-democraţilor.

Întrucât în sală au fost doar nouă consilieri locali, numărul necesar pentru cvorum fiind de 12, şedinţa a fost suspendată.
Consilierii locali care au absentat au depus învoiri la Consiliul Local.

“Nu pot cataloga acest drept ca fiind unul colegial. În fond, ne adunăm aici pentru oraş, nu pentru noi. Nu au venit, nu au venit... E la el ca ieri, ca şi în alte dăţi când se încearcă şicanarea a ce...? A noastră? Lucrurile acestea produc neplăceri celor care ne-au ales în formula aceasta. Probabil oraşul ar fi meritat altă formulă", a spus Mihai Tincu.

Pe ordinea de zi au fost proiectele de hotărâre care au fost scoase la şedinţa de joi, pe motiv că nu aveau avizul comisiilor de specialitate.

Printre acestea s-au numărat proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statul de funcţii la Poliţia Locală, la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement şi organigrama şi statul de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului, dar şi cel privind aprobarea reţelei şcolare.







 

 

Spune-ne opinia ta