Tombola "Vecin bun cu Casa Painii" si-a desemnat castigatorii !

Tombola "Vecin bun cu Casa Painii" si-a desemnat castigatorii !
Dupa ce botosanenii au primit cardurile de reducere "Vecin Bun cu Casa Pâinii", prin care acestia beneficiaza de 10% reducere la toate produsele marca "Casa Painii" si "Casa Dulce" achiziționate din rețeaua magazinelor specializate ale fabricii, a venit si momentul sa fie extrasi castigatorii tombolei organizate de fabrica numarul 1 de panificatie din Botosani.

Pâine, prăjituri, patiserie coaptă în magazine, simigerie și înghețată naturală din lapte și smântână, prietenia și respectul nostru pentru consumatorii care ne-au făcut lideri detașați de piață, plus 10% reducere, acesta este, pe scurt, avantajul oferit de cardul "Vecin Bun cu Casa Pâinii"! Acest avantaj, pe lângă prețurile de producător practicate în magazinele Casa Pâinii și gama foarte bogată de produse de panificație, patiserie și cofetărie, va crea fiecărui consumator din Botoșani un sentiment de relație directă cu fabrica Casa Pâinii. "În același timp spunem noi că am creat un comerț plăcut și de bun gust, aducând cele mai bune produse mai aproape de botoșăneni", a mai declarat Florian Moruzi.

Cardurile au fost distribuite in perioada 15 octombrie – 1 decembrie, prin promoteri, în cartierele deservite de magazinele specializate: Stejari, Textila, zona Gării, Grivița – mall Uvertura, Bucovina, George Enescu – Rotunda, dar pot fi ridicate de orice botoșănean din orice zonă a orașului printr-o vizită direct în aceste magazine, a declarat Florian Moruzi, directorul general Casa Pâinii.

Clienții care au utilizat aceste carduri au avut ocazia de a participa în perioada 1 octombrie - 15 decembrie 2015 la o tombolă prin care pot câștiga 1 an gratis de produse Casa Pâinii (regulamentul tombolei este disponibil pe www.casa-painii.ro/vecinbun):

1 an de pâine gratis,

1 an de produse de patiserie gratis,

1 an de produse de cofetărie gratis!

Castigatorii tombolei, rezultati in urma extragerii desfasurate in data de 17 decembrie, la sediul fabricii, în urma cumpărăturilor efectuate cu cardul de reducere 10 % "Vecin bun cu Casa Pâinii" sunt urmatorii:

Magazin Casa Dulce:

Purici Mihai – patiserie
Iacob Gheorghe – pâine
Drețcanu Doina – cofetărie

Magazin Mall:

Miron Emil Gheorghe – patiserie
Moroșanu Aurica – pâine
Cojocaru Ramona – cofetărie

Capat 1:

Rotaru Mariana - patiserie
Dascălu Maria – pâine
Listari Camelia – cofetărie

Magazin Bucovina

Fandache Petrea – patiserie
Pușcașu Doinița – pâine
Vasiliu Cristina - cofetărie

Tori castigatorii sunt invitati sambata 20 decembrie, ora 10, la sediul fabricii din Botosani, Calea Nationala nr. 37, pentru a semna conventiile de premiere dar si pentru un tur al fabricii de paine preferata!

Persoana de contact: Loredana - 0752.245523

Vă dorim sarbatori fericite!
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
112

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
175

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...