Consilierul Ghiorghiţă, despre directoarea unei unităţi de învăţământ din Botoşani: "Este mumificată, este o doamnă super în etate care nu cred că mai face faţă cerinţelor"

Consilierul Ghiorghiţă, despre directoarea unei unităţi de învăţământ din Botoşani: "Este mumificată, este o doamnă super în etate care nu cred că mai face faţă cerinţelor"
Un consilier local a ţinut să îi transmită miercuri, în şedinţa de Consiliu Local, fondatorului Centrului de Studii "Ştefan cel Mare" Botoşani, prof. Viorel Enea, care a devenit cetăţean de onoare al municipiului, că sunt unele probleme în ceea ce priveşte organizarea acestui centru.

Florin Ghiorghiţă a spus că la acest centru se fac unele promisiuni care nu mai sunt onorate şi i-a spus lui Enea că persoana care conduce acest centru nu mai face faţă unui învăţământ de calitate.

"Aveţi ceva probleme în ceea ce priveşte organizarea acestui centru, la Botoşani cel puţin. Vă dau un exemplu personal cu o rudă a mea care s-a înscris la studii, a făcut studiile, a plătit anual acea taxă de şcolarizare, care nu este deloc mică, cu promisiunea că la final va obţine o diplomă de bacalaureat, necesară la angajare. La final nu a fost nici măcar înscrisă la Bacaluareat reproşându-i-se chiar că i se dă o diplomă de absolvire şi dacă vrea să se înscrie la Bacalaureat nu are decât să o înveţe şi să o facă singură. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar aveţi o persoană care răspunde de acest centru, cu tot respectul pentru persoanele în vârstă, dar cred că este mumificată, este o doamnă super în etate care nu cred că mai face faţă cerinţelor unui învăţământ de calitate. Rugămintea mea este ca pe viitor să corectaţi aceste neajunsuri", a spus Florin Ghiorghiţă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
16

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
289

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
170

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...