Florin Turcanu, despre declaratiile lui Ciustea: "Documentele nu au fost semnate de mine, deci nu sunt eu penalul"

Florin Turcanu, despre declaratiile lui Ciustea: "Documentele nu au fost semnate de mine, deci nu sunt eu penalul"
Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a reactionat la declaratiile facute de consilierul judetean Dorin Ciustea, care a precizat ca seful CJ a instigat la nerespectarea legii.

Turcanu a precizat ca el nu a facut altceva decat sa propuna consilierilor ca votul sa fie secret, in conformitate cu prevederile legale, iar acesti au votat.

"Inaintea proiectului de hotarare, pe legea 215, ne permite, mai ales cand discutam de persoane, sa fie vot secret sau liber. De fiecare data cand a fost vorba de o persoana a fost vot secret. Eu nu am facut altceva decat sa propun plenului daca doresc sa voteze secret sau nu si decizia este a plenului. Daca plenul o sa considere ca trebuie sa dam un alt vot, putem oricand relua aceasta hotarare.", a declarat Florin Turcanu.

Potrivit seful CJ, pana acum cand s-au votat excluderi din Consiliul Judetean, votul a fost secret. Cat priveste declaratia facuta de Ciustea ca institutia devine tot mai penala, Florin Turcanu spune ca prim-vicepresedintele PP-DD Botosani face o apreciere gresita.

"Face apreciere gresita, pentru ca documentele care au fost depuse la mapa nu au fost semnate de mine. Inseamna ca nu sunt eu penalul. Nu le-am semnat eu si atunci nu cred ca face referire la mine. Dar hai sa vedem cu maxima atentie, din voturile expriimate au fost doua nule. Ale cui sunt? E dreptul lor sa faca acest lucru. Eu am discutat cu consilierii si au spus ca atata timp cat este inca un litigiu pe rol ei nu vor sa se bage. Ii urez domnului Ciustea vacanta placuta", a adaugat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
9

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...