Încă un fost comisar al Gărzii Financiare, în cărţi pentru o funcţie de director la Spitalul Judeţean!

Încă un fost comisar al Gărzii Financiare, în cărţi pentru o funcţie de director la Spitalul Judeţean!
Reorganizarea care se doreşte a fi făcută la Spitalul Judeţean Mavromati ar putea duce la înfiinţarea unui nou post de director, care să se ocupe de achiziţiile publice.

Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că zona administrativă-achiziţii publice de la Mavromati este una foarte importantă şi trebuie condusă de un profesionist. Persoana care este în cărţi pentru această funcţie este Constantin Mihăiuc, fost comisar al Gărzii Financiare Botoşani.

"Din punctul meu de vedere trebuie o reorganizare a structurii de acolo, dar tot Consiliul de Administraţie trebuie să o facă. Sunt convins că într-o unitate foarte mare achiziţiile şi administrativul au un rol foarte important şi trebuie conduse de un om foarte bun şi foarte pregătit care de-a lungul timpului a demonstrat lucrul acesta. Din punctul meu de vedere, domnul Mihăiuc este un om care are o experienţă şi puţini oameni sunt ca dumnealui, cu experienţa şi expertiza pe care o are. Mihăiuc unde a fost a demonstrat că ştie ce are de făcut", a declarat Florin Ţurcanu.

În echipa de conducere de la Spitalul Judeţean ar putea fi cooptat şi Constantin Cliveţ, care de asemenea a lucrat la Garda Financiară, funcţia pe care acesta ar putea să o ocupe fiind cea de director economic, în locul lui Gheorghe Damian.

Toate aceste decizii vor fi luate de Consiliul de Administraţie, al cărui preşedinte este Corneliu Mihai, fostul şef al Gărzii Financiare Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
184

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
130

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
197

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...