Comunicat PNL Botoşani: "Nu putem să nu remarcăm faptul că Guvernul a răspuns, în sfârșit, nevoilor cetățenilor județului Botoșani"

Comunicat PNL Botoşani: "Nu putem să nu remarcăm faptul că Guvernul a răspuns, în sfârșit, nevoilor cetățenilor județului Botoșani"
Filiala Teritorială PNL Botoșani salută modalitatea în care antreprenorul a gestionat refacerea drumului național Botoșani- Suceava, în sensul derulării într-un ritm accelerat a lucrărilor de modernizare. 
 
În nenumărate rânduri, președintele Florin Țurcanu și parlamentarii PNL de Botoșani au făcut demersuri, sub formă de interpelări, memorii, apeluri la autoritățile centrale pentru a lua în calcul, cu prioritate, realizarea investiției pe tronsonul Botoșani-Suceava, având în baza statisticile sumbre privind numărul de accidente și victime. Mai mult de atât, reprezentanții PNL au avut în vedere chiar pornirea unui protest pentru a determina guvernanții să aloce sumele necesare demarării obiectivului respectiv.

Având în vedere că lucrările sunt în derulare, iar stadiul în care s-a ajuns este unul destul de avansat, nu putem să nu remarcăm faptul că Guvernul a răspuns, în sfârșit, nevoilor cetățenilor județului Botoșani, nevoi pe care noi le-am semnalat de ani buni, iar, în urma demersurilor și presiunilor asupra Guvernului și premierului Victor Ponta, s-a acordat finanțarea promisă.

Considerăm că prin realizarea acestei investiții, se face un pas important în dezvoltarea infrastructurii județului Botoșani și a condițiilor de accesibilitate din și înspre județ. În urma modernizării drumului național Botoșani- Suceava, sperăm ca botoșănenii să beneficieze de o lucrare de calitate, de condiții de trafic mai bune, la un nivel de practicabilitate europeană.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOȘANI
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
3

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
268

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
161

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...