EXCLUSIV! Există şi botoşăneni fericiţi: VEZI ce afaceri bănoase au derulat!

EXCLUSIV! Există şi botoşăneni fericiţi: VEZI ce afaceri bănoase au derulat!
Mai mulți botoșăneni care desfășoară activități independente și-au frecat mâinile de bucurie la finalul anului trecut, când au tras linie și au socotit cât au câștigat din activitatea pe care o deruleză.

Comerțul, activitate de notariat, contabilitate, închirieri sunt printre activitățile cele mai bănoase din județul Botoșani, care le-au adus în conturi, celor care le practică, sute de mii de euro, în doar câteva luni.

Potrivit datelor Administrației Județene a Finanțelor Publice Botoșani, cel mai mare venit din activități independente l-a avut în anul 2013 un botoșănean care desfășoară  activitate de comerț cu ridicata, înregistrând un venit net de 980.328 lei.

Pe locul doi se clasează o persoană care a închiriat mai mult de cinci proprietăți, având un venit net de 585.864 de lei.

Comerțul cu ridicata al animalelor vii i-a adus anul trecut unui botoșănean un venit net de 533.283 de lei, în timp ce doi notari au câștigat câte 462.849 lei, respectiv 455.119 lei.

În top se mai regăsesc și: 

Cabinet individual de practician în insolvență -421.634 lei

Birou individual notarial-410.706 lei

Alte activități științifice și tehnice-376.527 lei

Contabili-466.791 lei

Executor judecătoresc-334.112 lei

Venituri consistente din activități independente au realizat și cei care desfășoară activități juridice, dețin cabinete medicale sau prestează servicii medico-sanitare, precum și cei care derulează activități de cartografie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
91

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
80

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
149

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...