Suporterii FC Botosani au ajutat o minune de copil, diagnosticata cu o boala grava la inima - FOTO

Suporterii FC Botosani au ajutat o minune de copil, diagnosticata cu o boala grava la inima - FOTO
Suporterii echipei FC Botosani s-au mobilizat exemplar in ultimele partide de pe teren propriu si au ajutat-o pe micuta Maria Sfecla, in varsta de doar un an, diagnosticata cu o boala grava la inima.

Conducerea clubului botosanean a pus urne pe stadion, iar botosanenii cu inima mare au putut sa dea un ban pentru ca fetita sa poata fi operata la Bucuresti.

Pana in acest moment, doar la meciurile de la FC Botosani, s-au strans 8.200 de lei, iar pentru operatie familia are nevoie de 7.500 de euro.



Presedintele echipei, Cornel Sfaiter, a fost alaturi de micuta si i-a oferit o suma de bani, care insa nu fost facuta publica.

"Noi am mai facut actiuni de genul acesta. Ma bucur ca am putut sa o sprijinim prin intermediul dumneavoastra si a suporterilor. Am fost si voi fi in continuare alaturi de aceste gesturi umanitare.", a declarat Cornel Sfaiter.

"Le multumesc botosanenilor si echipei FC Botosani care ne-a sprijinit din prima clipa. Operatia va avea loc luni dimineata, la Bucuresti", a precizat tatal fetitei.

"Operatia va dura doar o ora. Operatia se face prin artera femurala si se intra pana la inimioara, unde ii pune o umbreluta ca sa-i opreasca sangele sa mai curga in plamani. Vom vedea cum va evolua totul.", a spus si mama fetitei.

Cei care doresc să o ajute pe micuţa Maria pot face donaţii în lei într-un cont deschis la BRD pe numele Cristina Loredana Sfeclă (RO71BRDE070SV19728490700), şi în euro, la aceeaşi unitate bancară pe numele Sebastian Sfeclă (RO75BRDE070SV34779900700).















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
33

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
355

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
192

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...