Un fost polițist din Botoșani face senzație în Marea Britanie

Un fost polițist din Botoșani face senzație în Marea Britanie

   Buna Ziua Iasi

  Un politist s-a remarcat in Marea Britanie, fiind lăudat atât de polițiștii de acolo cât și de șeful Poliției Române, chestorul Petru Tobă. Marian Stefan Muraru a plecat, pentru a treia oara, intr-o misiune internationala, in Regatul Unit al Marii Britanii.

Politistul a fost invitat sa participe la misiune, tocmai datorita rezultatelor deosebite pe care le-a inregistrat in misiunile anterioare.

  Prima data, i-a invatat pe colegii din Anglia cum sa identifice hotii de buzunare romani, dar si modul de operare al infractorilor romani, iar a doua oara a fost chemat special de sefii politiei din Marea Britanie, pentru a participa la o ancheta ce viza destructurarea unei retele infractionale ce se ocupa cu furtul de cupru.

Anul trecut fusese chemat pentru a treia oara, insa a refuzat misiunea, pentru ca devenise proaspat tatic.

Intr-un interviu acordat reporterilor cotidianului BUNA ZIUA IASI, mentiona ca pe viitor este dispus sa plece din nou, pentru ca a ramas impresionat de modul de lucru si profesionalismul politistilor pe care i-a intalnit. In luna aprilie a acceptat pana la urma o noua misiune, ce va dura trei luni.

"Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi desfasoara o misiune internationala pentru o perioada de trei luni. A mai reprezentat IPJ, cu mandrie, si in alte doua misiuni internationale. Spre exemplu, in perioada 07.01 - 05.04.2013 s-a deplasat la Londra, în Regatul Unit al Marii Britanii, unde a participat la o misiune operativa pe linia combaterii furturilor din mijloacele de transport în comun, alaturi de alti doi ofiteri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane", a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Ofiterul de investigatii criminale si-a inceput activitatea ca politist la Inspectoratul de Politie Judetean Botosani in 2004, iar din 2010 lucreaza in cadrul IPJ Iasi.

Sursa: Bună Ziua Iași

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
1

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
303

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
159

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...