Produse cosmetice expirate găsite în magazine din Botoșani!

Produse cosmetice expirate găsite în magazine din Botoșani!
Mai muți agenți economici din Botoșani care comercializează produse cosmetice s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au descoperit că o parte dintre produsele scoase la vânzare erau expirate.

În total au fost verificați 20 de comericanți, iar cinci dintre acești au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei, valoarea totală a amenzior fiind de 38.000 de lei.

Amenzile au fost date pentru produse cu durata de valabilitate depășită, printre acestea fiind parfumuri, șampoane și geluri.

“Riscul este foarte mare la produsele cosmetice de aceea și sancțiunile sunt pe măsură, mult mai mari decât la produsele alimentare", a declarat Neculai Rață, comisar în cadrul CJPC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
135

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...