Reperele după care se alege o carne sănătoasă: să nu fie lipicioasă, iar animalul să nu cântărească mai puţin de 12 kg. Cereţi să vedeţi capul şi copitele mielului.
Produsele de miel trebuie alese doar din pieţe şi magazine. "Cele de pe trotuare, din portbagaje, chiar dacă sunt vândute la preţ mic, reprezintă un risc pentru cumpărători", a declarat Constantin Cerbulescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.
Odată ce intraţi într-un spaţiu autorizat, verificaţi dacă este prezentă ştampila sanitară pe carne. Pasul următor: testaţi dacă are elasticitate carnea şi verificaţi ca suprafaţa să nu fie lipicioasă sau urât mirositoare. În final, produsul cumpărat trebuie dus rapid acasă şi depozitat la temperaturi între 0 şi 4 grade Celsius, scrie evz.ro.
Cum alegi cea mai bună carne de miel pentru Paşte
Stiri Botosani Friday, 6 April 2012 ActualitateSpune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Momente de mândrie pentru învățământul botoșănean: Prof. Ioana Cristina Pașcău a câștigat trofeul „Profesorul Anului din mediul rural”!
Monday, 24 February 2025
Gala „Profesorul Anului din mediul rural” aduce în prim-plan și aplaudă eforturile și rezultatele oamenilor excepționali, care lucrează în învățământul din ...
Cel mai așteptat film de comedie românesc al anului, „Mentorii”, ajunge în avanpremieră la Botoșani!
Monday, 24 February 2025
Filmul are parte de două proiecții speciale care vor avea loc de la ora 17:30, la Happy Cinema și de la ora 19:00 la Cinema Unirea. Tot pe 28 februarie, „Mentorii”, primul lungmetraj pr...
Tot mai puține locuri de muncă pentru absolvenții de studii superioare: LISTA completă transmisă de AJOFM Botoșani!
Monday, 24 February 2025
Astfel, pe nivel de studii, 24 de locuri de muncă se adresează candidaților cu studii superioaare, în timp ce 433 sunt pentru cei cu studii medii. Pe nivel de calificare, calificații au l...