"Aventurile lui Chit", duminica, la Teatrul Vasilache

"Aventurile lui Chit", duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" prezinta duminica, 5 februarie, de la ora 11.00, dar si de la ora 12.30, spectacolul "Aventurile lui Chit".

Povestea este aceea a unui soricel "de teatru", care rontaie decorurile vechi depozitate in podul teatrului, decoruri si recuzita de care toata lumea pare ca a uitat. Mai putin Chit, care, scotocind prin cutii de carton se intalneste cu o balerina, cu cativa cantareti mexicani, cu doi instrumentisti si chiar cu cateva fantome.

Scenariul, scris de Valentin Dobrescu, impresioneaza prin acuratete, simplitate, prin frumusetea ideii, aceea de a descoperi lucruri aruncate prin unghere, si prin umorul cu care fiecare dintre pomenitele intalniri se petrece. Spectacolul este o suita de momente prefatate de aparitia in scena a lui Chit, care capata valente de orchestrator. El scormoneste, descopera si apoi ii aduce la rampa pe noii lui prieteni.

Regia, scenografia si ilustratia muzicala (repertoriul pop) sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Papusile prind viata si sunt manuite cu maiestrie de actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Stempel, Florin Iftode, Marius Rusu si Cristinel Onofrei.

Spectacolul se adreseaza prescolarilor si scolarilor mici, dar si adultii vor agrea cele 50 de minute de antren.

"Aventurile lui Chit" a fost prezentat in anul 2000 in cadrul Festivalul International "Sub caciula lui Guguta" de la Chisinau. Spectacolul a fost apreciat de juriu si distins cu Premiul pentru inovatii in arta animatiei.

Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353 si online pe site-ul www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
18

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
204

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
31

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...