S-a dat startul pentru tombola "Modern Calor te premiază!"

S-a dat startul pentru tombola "Modern Calor te premiază!"
Încă din primele zile, tombola "Modern Calor te premiază!" se arată a fi atractivă pentru clienții operatorului de termoficare. Urnele special amenajate în centrele de încasare și în agenția bancară BRD Grivița arată că premiile puse la dispoziție de sponsori au trezit interesul botoșănenilor.

Taloanele de participare au fost expediate în plicurile cu factura pentru luna mai, în timp ce clienților ce au plătit în sezonul rece facturile aferente părților comune, biletele de tombolă au fost puse la dispoziție în scările de bloc. Pot participa clienții-persoane fizice care își achită facturile la zi, fiecare având la dispoziție un talon pe lună.
  
Prima tragere la sorți va avea loc pe 15 iulie, când vor fi acordate 25 de premii, dintre care 5 cu valoare mai mare, fiind puse la bătaie un televizor LCD cu diagonala de 40 de cm, aspiratoare, cuptoare cu microunde și echipamente IT. Celelalte extrageri lunare vor avea loc pe 15 august și pe 15 septembrie, dată în care va avea loc și extragerea finală. Câștigătorul premiului cel mare constând într-un un televizor LCD cu diagonala de 81 de centimetri, va fi desemnat prin tragerea talonului din urna în care vor fi amestecate taloanele din întreaga perioadă a tombolei.

Şi casierii-încasatori de teren pot oferi taloane de tombolă asumându-și sarcina de a le depune în urnele speciale.

Câștigătorii vor fi anunțați în presă, dar și personal, prin intermediul facturii următoare, aceștia fiind așteptați să-și ridice premiile timp de 30 de zile de la desemnare.
    
"Tombola verii 2011 este modalitatea noastră de a mulțumi și a motiva, în același timp, clienții pentru achitarea la zi a facturilor pentru serviciul de furnizare a agentului termic. Grație sponsorilor care s-au oferit să colaboreze, organizarea acestei tombole nu presupune cheltuieli pentru Modern Calor. Dacă va avea succes, o vom relua și vara viitoare", a declarat Ion Diaconu, directorul general.   

Detalii privind tombola pot fi găsite în regulamentul acesteia, publicat pe site-ul www.moderncalor.ro.

 

Serviciul marketing, comunicare al SC Modern Calor SA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
167

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...