A ajuns pe malul gresit dupa ce, beat fiind, s-a scaldat in Prut!

A ajuns pe malul gresit dupa ce, beat fiind, s-a scaldat in Prut!
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat, cetăţean ucrainean, care a trecut ilegal frontiera de stat în România, peste râul Prut.

În data de 17 iunie 2011, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Darabani au fost sesizaţi de o persoană de pe raza localităţii Baranca despre faptul că la o stână din apropiere a apărut o persoană de sex masculin, care vorbeşte limba română cu un pronunţat accent slav.

Echipajul PF s-a deplasat la locul indicat şi a reţinut un bărbat, de aproximativ 25 de ani, care a declarat că în timp ce făcea baie în râul Prut, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi din cauza curenţilor, a fost purtat până pe malul românesc. Bărbatul era îmbrăcat sumar şi în urma verificărilor s-a constatat că a trecut ilegal frontiera de stat, pe direcţia localităţii Baranca.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. Tânărul a fost predat autorităţilor ucrainene.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
61

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
97

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
929

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...