Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani nu mai poate trăi cu fotbalul, dar nici fără el

Este gata să lase fotbalul și să schimbe sportul: „Mă gândesc la o echipă de handbal, de volei, de fete ceva!” - Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani nu mai poate trăi cu fotbalul, dar nici fără el

   Foto: Digi Sport

Într-un interviu telefonic, acordat recent Prosport și preluat de site-ul sport.ro, Valeriu Iftime s-a arătat pregătit să se retragă din fotbal, sătul de stresul la care a fost supus în ultimii ani.

FC Botoșani se află pe ultimul loc în clasamentul Superligii României, fără să aibă vreo victorie în actualul sezon în campionat. Moldovenii au obținut doar 8 puncte în 17 meciuri jucate, punându-se serios problema retrogradării.

Valeriu Iftime e gata să schimbe sportul

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a vorbit despre situația echipei sale, extrem de nemulțumit de ceea ce se întâmplă. Omul de afaceri a recunoscut că fotbalul nu îi dă pace, iar ultimele luni au fost un real chin pentru el.

Se gândește să se retragă din fotbal dacă echipa sa va retrograda

Mai mult decât atât, Valeriu Iftime a anunțat că se gândește să se retragă din fotbal dacă echipa sa va retrograda, însă nu dorește să renunțe la sport. Finanțatorul s-a arătat dispus să investească la o echipă de handbal sau de volei puternică, astfel încât să poată ajuta sportul românesc în continuare.

„Dacă eu retrogradez, o să mă gândesc la o echipă serioasă de handbal, de volei, de fete ceva, nu știu, să fac ceva pentru sport. Da, va fi așa sau nu va fi deloc. Nu cred că în Liga 2 Botoșaniul mai are viață, decât dacă se naște cineva, un noroc fantastic. Am făcut un clasament, avem 10-11 ani în Liga 1, continuitate au 3-4 echipe, mi se pare. Botoșaniul a avut o constanță aici, cu 3 ani în play-off, am pierdut play-off-ul în ultima etapă. Nu aș vrea să ne culcăm acum și să ne amintim cum a fost echipa asta”, a declarat Valeriu Iftime.

Mă tot las și nu mă las și echipa suferă, cred că de la mine vin toate astea

”Dacă am ceva care nu pot să dorm noaptea e din cauza lui FC Botoșani. Cumva toate celelalte lucruri ale mele sunt într-o matcă a normalității mele ca om, în afară de FC Botoșani, care mă mănâncă pur și simplu de două, trei luni de zile. Am tot zis că o las, de doi ani mă tot chinui. Mă tot las și nu mă las și echipa suferă, cred că de la mine vin toate astea”, a continuat finanțatorul FC Botoșani.

Dau și bani numai să îl ia unul, nu mai cer nimic, nu mai cer nicio garanție

Când am spus că o soluție ar fi să vând clubul, acum nu îl mai dau, dau și bani numai să îl ia unul, nu mai cer nimic, nu mai cer nicio garanție. Cred că toate lucrurile astea s-au așezat cumva și ăsta e rezultatul. Asta îmi reproșez cumva și nu aș vrea să retrogradez. Cel mai vinovat sunt eu și de asta nu mă simt bine. În fine, mă gândesc, îmi vine să plâng prea tare la telefon, mai bine nu mai spun (nota red. râde)”, a mai declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
19

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
234

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2016

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...