Botoșăneanca Loredana Toma a fost premiată la Gala „Mari Sportivi” Pro Sport. „Pentru anul viitor îmi propun o medalie olimpică”

În lumea halterofiliei, numele Loredana Toma strălucește ca o stea în ascensiune, marcând o prezență puternică și plină de performanță la cel mai înalt nivel.

Botoșăneanca Loredana Toma a fost premiată la Gala „Mari Sportivi” Pro Sport. „Pentru anul viitor îmi propun o medalie olimpică”

Loredana Toma a obținut prin locul 1 la Campionatele Europene, astfel se consolidează statutul său de sportivă de excepție și lasă o amprentă imposibil de ignorat în lumea sportului. Această performanță remarcabilă a fost recunoscută și de ProSport la Gala „Mari Sportivi”, unde Loredana Toma a fost premiată pentru excelența sa în haltere.

Sportiva în vârstă de 28 de ani a cucerit al cincilea titlu european în total, în premieră la categoria 71 de kilograme. Ea a terminat prima la stilul smuls, stilul aruncat și la total, scrie Gândul.ro.

Născută la 10 mai 1995, în Botoșani, Loredana Toma și-a descoperit pasiunea pentru haltere în copilărie, pregătindu-se intens și concentrându-se pe atingerea excelenței în acest domeniu. Primele succese au venit rapid, semnalând o atletă dedicată și plină de ambiție.

Cu trecerea anilor, Toma a devenit un nume foarte cunoscut în cercurile de haltere, atrăgând atenția prin performanțe impresionante la nivel național și internațional. Cu o tehnică impecabilă și o forță fizică uluitoare, a urcat rapid în ierarhia halterofililor de elită.

Loredana Toma, premiată la Gala Mari Sportivi ProSport pentru cel de-al cincilea titlu european din carieră

Ultima sa victorie, obținută la Campionatele Europene, a fost un moment de culminare în cariera sa deja strălucitoare. În competiția acerbă care a avut loc la Erevan, Loredana Toma a impresionat pe toată lumea prin performanța sa spectaculoasă. Nu mai puțin de trei medalii de aur a cucerit sportiva noastră la europenele de la Erevan.

Loredana Toma s-a impus la categoria olimpică 71 de kilograme după ce a ridicat 110 kg pentru prima medalie de aur, cea de la stilul smuls; a urmat medalia de aur la stilul aruncat, cu 130 de kg şi aurul de la total – 240 kg.

Competiția nu a fost doar despre cifre și recorduri, ci și despre povestea din spatele succesului. Loredana Toma a muncit din greu, depășind provocările și obstacolele cu o determinare imbatabilă. În interviurile post-competiție, a subliniat importanța disciplinei, antrenamentului riguros și a susținerii echipei sale în atingerea obiectivelor.

Loredana Toma vrea o medalie olimpică în 2024

Loredana Toma a fost prezentă la Gala „Mari Sportivi” ProSport unde a urcat pe scenă pentru a primi premiul din partea ProSport.

Mulțumesc pentru invitație și mulțumesc pentru trofeu. Cred că e unul dintre cele mai frumoase trofee pe care le-am primit până acum. Pentru anul viitor îmi propun să obțin o medalie olimpică. În general nu prea vreau să vorbesc mult înainte, nu sunt o vorbăreață de fel. Prefer să acționez și apoi să vorbească lumea despre asta. Am nevoie din partea tuturor de susținere, restul vine de la sine. Eu am motivație, am determinare, am pasiune”, a declarat Loredana Toma pe scena Galei „Mari Sportivi” ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
43

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
140

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...