Ce lovitură! O legendă a lui AC Milan, dublu câștigător al Champions League, vine să o antreneze pe FC Botoșani

FC Botoșani este pe puntul de a da o lovitură uriașă. 

Ce lovitură! O legendă a lui AC Milan, dublu câștigător al Champions League, vine să o antreneze pe FC Botoșani

Echipa este în tratative cu un nume uriaș al fotbalului. Marco Simeone ar putea veni la echipă, pentru a o salva de la retrogradare.

Marco Simeone, alegerea lui Valeriu Iftime

Italianul, de două ori câștigător al UEFA Champions League ca jucător, alături de AC Mian, este ținta lui Iftime. Acesta a jucat la AC Milan din 1989 până în 1997, respectiv din 2001 până în 2002. Unul dintre trofeele Champions League, pe atunci Cupa Campionilor Europeni, a fost câștigat după o finală cu Steaua, actuala FCSB.

Ca jucător a jucat la multe echipe importante. Pe lângă AC Milan, acesta a mai fost legitimat la PSG, AS Monaco, Nice, Como sau Legnano. S-a retras în 2006.

Cariera de antrenor și-a început-o la AS Monaco, iar după le-a mai pregătit pr Lausanne-Sport, Stade Lavallois, Club African, Ratchaburi, SSC Mohammedia și LB Chateauroux. Din octombrie 2021 este liber de contract

Luni, FC Botoșani va anunța noul antrenor al echipei

„Avem antrenor, la meciul ăsta stă Andrei Patache, apoi vom avea antrenor. Va avea antrenor licență PRO. Avem trei candidați, unul dintre ei a antrenat în Liga 1. Este un străin extraordinar, am o ofertă extraordinară, dacă o spun acum înroșesc ziarele. (n.r. Este Marco Simeone?) Nu mă așteptam să știți, dar la cât sunteți voi de informați. Presa mă informează mai bine decât mă informează structurile mele de ajutor”, a declarat patronul Botoșaniului pentru Fanatik.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
41

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...