FC Botoșani – Rapid, astăzi de la ora 17:00

FC Botoșani – Rapid, astăzi de la ora 17:00

FC Botoșani primește vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 18 a Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid!
Cele două echipe se concentrează pe obiective diametral opuse; Rapidul și-a asigurat un loc pe podium și jucătorii sunt foarte implicați în lupta pentru câștigarea titlului, iar FC Botoșani încearcă să evite retrogradarea.

În etapa anterioară, FC Botoșani a pierdut acasă la Petrolul, scor 2-1. A fost prima înfrângere pe care botoșănenii au suferit-o în interimatul lui Andrei Patache, după remizele cu Farul, scor 1-1 și FC Voluntari, scor 3-3.
Pentru Patache, duelul cu Rapid va fi ultimul în care va sta pe banca tehnică, FC Botoșani urmând să aibă de săptămâna viitoare un antrenor cu licență Pro.

Rapid vine după înfrângerea din Giulești cu U Cluj, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0.
Cristiano Bergodi, despre partida de astăzi: „Nu o să auziți de la mine că Botoșani e victima perfectă, ar însemna să fiu arogant. Eu mereu vorbesc de adversar cu respect. Numai cine nu a jucat fotbal la un nivel advevărat nu știe că fiecare meci e dificil. Dacă nu ai mentalitatea potrivită, adversarii te pedepsesc imediat. Nu există așa ceva. Vor fi momente dificile la Botoșani, terenul nu e extraordinar.
Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să jucăm cum trebuie. Subconștientul lucrează, dar jucătorii trebuie să își respecte adversarii. Cei de la Botoșani au probleme, trec printr-o perioadă proastă. Noi avem totul de pierdut și nimic de câștigat.”

Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat bucureştenii, un joc s-a terminat cu victoria celor de la FC Botoșani, iar alte patru partide s-au încheiat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a fost pe 28 iulie anul acesta, Rapid - FC Botoşani, scor 2-2.

Partida de astăzi are și o conotație festivă, fiind cel de-al 400-lea meci disputat de „roș-alb-albaștri” în primul eșalon.
Numărătoarea a început pe data de 21 iulie 2013, odată cu remiza obținută pe teren propriu, împotriva celor de la CFR Cluj. De atunci, botoșănenii s-au mândrit cu prezențe în play-off-ul campionatului, dar și cu participări în cupele europene.

FC Botoșani - Rapid, echipele probabile

FC Botoșani: 68. Ducan - 20. Benzar, 40. Pius, 32. Șeroni, 30. Țigănașu - 33. G. David, 6. Dican, 8. Ed. Florescu - 23. Dragu, 60. Ilicic, 80. Cărăușu
Rezerve: 82. Ureche,10.N'Goma, 24. Cioiu, 26. Creț, 66. Mouaddib, 70. Gligor, 98. Casap, 99. Zabou. 93. Pinson
Absent: Mailat (accidentat)
Antrenor: Andrei Patache

Rapid: 31. H. Moldovan - 47. Braun, 22. Săpunaru, 6. P. Iacob, 24. Borza - 26. Oaidă, 23. Al. Albu, 10. Al. Ioniță II - 7. Funsho, 13. Tsoumou II, 96 Papeau
Rezerve: 90. Drăghia, 4. Kait, 11. Borja Valle, 15. I. Cristea, 21. Dr. Grigore, 17. Pănoiu, 19. Onea, 80. C. Cîrjan, 93. Soni
Absenți: Rrahmani, Petrila, Emmers (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Botoșani – Rapid se va disputa astăzi, de la 17:00, pe stadionul "Municipal" din Botoșani.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...