Valeriu Iftime, după ce l-a înlocuit pe Bogdan Andone cu Liviu Ciobotariu la FC Botoșani: ”Îmi pare rău că a plecat!”

Înțelegerea dintre FC Botoșani și Bogdan Andone a fost reziliată după două etape din noul sezon, în care gruparea finanțată de Valeriu Iftime nu a acumulat niciun punct.

Valeriu Iftime, după ce l-a înlocuit pe Bogdan Andone cu Liviu Ciobotariu la FC Botoșani: ”Îmi pare rău că a plecat!”

 Valeriu Iftime  Foto: Digisport

Valeriu Iftime a precizat motivul pentru care a luat decizia de a schimba antrenorul la FC Botoșani, după două etape din noul sezon al SuperLigii.

”În momentul acesta știu că a plecat Bogdan Andone și vine Liviu Ciobotariu. Cam asta știu. Toată treaba a fost dezvoltată și discutată de președintele clubului, domnul Adi Ignat. Pot să spun doar că m-am despărțit așa de Bogdan Andone, îmi pare rău că a plecat.

Îmi trebuia antrenor, așa că am vorbit cu Liviu, care este un om excepțional. A mai fost cu mine la Botoșani. Vine astăzi și preia echipa. Suntem într-o viteză foarte mare, vine meciul cu Farul”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport pe Surse.

În noul sezon însă, Valeriu Iftime nu vrea să mai resimtă emoțiile de anul trecut și a anunțat un obiectiv clar pentru FC Botoșani.

Liviu Ciobotariu, contract pe două sezoane cu FC Botoșani

La fel ca Bogdan Andone, Liviu Ciobotariu va avea un contract pe două sezoane.

Bogdan Andone a pregătit-o pe FC Botoșani în 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...