OFICIAL: Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al FC Botoșani!

OFICIAL: Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al FC Botoșani!

   Foto: FC Botoșani

Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp, de către oficialii Clubului FC Botoșani:

”Suntem încântați să anunțăm numirea lui Liviu Ciobotariu în funcția de antrenor principal al FC Botoșani. În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roș-alb-albaștrilor” are o carieră impresionantă și o experiență vastă, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Ca jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat pentru naționala României în 32 de partide, marcând și trei goluri și a făcut parte din lotul care a participat la Campionatul Mondial din 1998 din Franța. La nivel de cluburi, Liviu Ciobotariu a jucat în țară pentru FC Național, Pandurii Tg. Jiu și Dinamo, iar în străinătate pentru Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp.

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în țară pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iași, FC Vaslui, FC Botoșani, FC Hermannstadt, FC Voluntari și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație cu care și-a trecut în palmares Supercupa României în ediția 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai și naționala Libanului.

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoșani, formație pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobi pe bancă, „roș-alb-albaștrii” au obținut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări și au cedat în șapte jocuri.

Mult succes Liviu Ciobotariu în acest nou mandat pe banca FC Botoșani!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...