Cu câți bani a plecat Andone de la Botoșani! Iftime, supărat: „A fost foarte sever cu mine. Credeam că are bune maniere”

Bogdan Andone, fostul antrenor de la FC Botoșani, primește despăgubiri uriașe după rezilierea contractului.

Mai exact, 144.000 de euro. Jumătate din sumă, 72.000 de euro, va intra în contul lui Andone acum. Restul banilor îi vor fi virați la finalul anului, potrivit digisport.ro. Antrenorul semnase prelungirea contractului până în 2026 în urmă cu două luni, dar a fost demis după două etape disputate din noua stagiune.

Valeriu Iftime: „Credeam că are bune maniere”

Valeriu Iftime, acționarul de la Botoșani, a declarat că a fost dezamăgit că Andone a cerut despăgubiri atunci când a fost demis.

„Mă simt nelalocul meu. A fost despărțirea de Andone și nu a fost așa cum mi-am dorit eu să fie vreodată. Eu am fost mai mult decât fair-play cu Bogdan și am făcut tot ce mi-a zis. Credeam că despărțirea noastră va fi în termeni... Da, mi-a cerut banii, nu mai contează. Dacă exista ceva ce nu funcționează, trebuie să ne despărțim.

A fost foarte sever Bogdan cu mine, ceea ce nu cred că mi se potrivește. A fost și politicos. Ca o joacă în Parlament, umblă cu icoana după el, dar vorbește tot ce trebuie.

Nu ieșea din curte fără niște bani. Regulamentar avea dreptate, dar credeam că va fi o stare de bune maniere. Îți dau bani până termini un contract. Eu nu am vrut să plece. S-a creat o chimie proastă după incidentul din prima etapă (n.r. - Andone a înjurat un arbitru la meciul cu Poli Iași) și că nu am adus ce fotbaliști a vrut el.

Nu îi port pică, dar îmi e ciudă foarte mult că nu toți oamenii sunt ca Ciobotariu, Leo Grozavu, Teja sau cine a mai fost la mine. Avem o anumită conduită. Era clar că după incidentul acela e greu să stea la noi.

Patru etape suspendare... A vrut să plece numaidecât. Eu în niciun caz nu l-am agresat. Am vorbit politicos cu el. I-am zis că după meciul acela de la Iași că mai bine ne despărțim, că ceva nu e bine”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sursei menționate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...