Reacția lui Bogdan Andone: ”Mulțumesc suporterilor, oamenilor din toată zona Botoșaniului!” / ”Împreună am realizat imposibilul!”

Joi, 25 iulie, Bogdan Andone (49 de ani) și-a reziliat contractul cu FC Botoșani, echipă pe care a preluat-o în decembrie 2023 de pe ultimul loc și pe care a salvat-o de la retrogradare la baraj.

Bogdan Andone a pregătit-o pe FC Botoșani în 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

Bogdan Andone a transmis un mesaj după ce s-a despărțit de gruparea patronată de Valeriu Iftime, iar antrenorul a ținut să le mulțumească tuturor celor cu care a colaborat în perioada în care a realizat ”miracolul”, și anume salvarea de la retrogradare.

"După discuțiile din ultimele zile cu patronul echipei am decis de comun acord sa întrerupem colaborarea! Mulțumesc dl Valeriu Iftime, președintelui Adi Ignat, prietenului meu Mihai Roman, tuturor oamenilor care lucrează la club, staff medical, staff auxiliar, magaziner.

Mulțumesc staff-ului tehnic, cu care am colaborat foarte bine! Mulțumesc suporterilor, oamenilor din toată zona Botoșaniului care au fost alături de echipa si au susținut echipa in momente extrem de grele.

Mulțumesc jucătorilor pentru modul în care s-au antrenat și au jucat in toata perioada in care am lucrat împreună, si pentru credința lor in realizarea obiectivului din sezonul trecut. Împreună am realizat imposibilul, un miracol, anume rămânerea in Liga 1! Mult succes FC Botoșani!", este mesajul lui Bogdan Andone la despărțirea de echipa din Moldova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...