Oficial: Colaborarea dintre FC Botoșani și antrenorul Bogdan Andone s-a încheiat! ”Împreună am parcurs un drum dificil!”

Numit antrenor al FC Botoșani la sfârșitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roș-alb-albaștri” în 22 de partide.

Oficial: Colaborarea dintre FC Botoșani și antrenorul Bogdan Andone s-a încheiat! ”Împreună am parcurs un drum dificil!”

 Bogdan Andone  Foto: FC Botoșani

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri și a suferit nouă înfrângeri.

”Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil. Împreună am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc. Mulțumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoșani și mult succes în carieră”, este mesajul transmis de FC Botoșani.

Citește și Liviu Ciobotariu preia FC Botoșani! Bogdan Andone a reziliat contractul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...