Liviu Ciobotariu preia FC Botoșani! Bogdan Andone a reziliat contractul

Liviu Ciobotariu îi ia locul lui Bogdan Andone ca antrenor principal la FC Botoșani, după ce tehnicianul care a salvat sezonul trecut echipa de la retrogradare și-a reziliat înțelegerea.

Liviu Ciobotariu preia FC Botoșani! Bogdan Andone a reziliat contractul

 Liviu Ciobotariu  Foto: Digisport

Dacă nu apare ceva cu totul neprevăzut, Ciobotariu va semna actele în aceasta după-amiază și va conduce primul antrenament al echipei diseară pentru a pregăti meciul cu Farul.

Jocul din etapa a 3-a este programat duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, scrie DigiSport.

La fel ca Bogdan Andone, Liviu Ciobotariu va avea un contract pe două sezoane.

Bogdan Andone a pregătit-o pe FC Botoșani în 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

Liviu Ciobotariu a mai antrenat echipa lui Valeriu Iftime în perioada noiembrie 2018 - iunie 2019, când a obținut o medie de 1,84 de puncte pe meci în cele 25 de partide.

Ciobotariu era liber de contract încă din noiembrie 2023, atunci când a fost demis de la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă la care a fost înlocuit cu Bernd Storck, antrenor care se află și acum pe banca tehnică a covăsnenilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...