”Cutremur” la FC Botoșani, cel mai important jucător al echipei vrea să părăsească clubul: ”Are alte discuții”

Se îngroașă gluma la FC Botoșani! Pe lângă situația generată de reacția antrenorului Bogdan Andone (49 de ani) la meciul din prima etapă a Superligii, cu Oțelul Galați, mijlocașul ofensiv vrea să plece de la echipă.

Cel mai important om al echipei în stagiunea trecută, în care moldovenii au realizat minunea și s-au salvat de la retrogradare, Eduard Florescu mai are un an de contract cu FC Botoșani și poate semna încă din iarnă cu un alt club, când intră în ultimele șase luni de contract.

Eduard Florescu este nemulțumit la FC Botoșani

Conform informațiilor apărute în presă, Valeriu Iftime este nemulțumit și ar dori să-l înlocuiască pe tehnician, favoritul conducerii fiind Liviu Ciobotariu.

Mai departe, iAMsport.ro a aflat că Eduard Florescu nu dorește să mai continue la FC Botoșani. După cum ProSport a scris, clubul a primit o ofertă de 100.000 de euro pentru fotbalist, din Kazahstan, refuzată ulterior.

Sursele iAMsport.ro din cadrul clubului au mărturisit că fotbalistul are mai multe oferte, dar este blocat la formația din Superligă.

”El mai are contract aici până vara viitoare, în 2025. E greu de crezut că va pleca acum. A avut ofertă din Kazahstan, clubul a refuzat-o. A avut și are și alte discuții. Dar nu poate pleca. Totuși, poate semna din iarnă, pentru că intră în ultimele șase luni de contract”.

Sebastian Mailat pleacă în Coreea de Sud

FC Botoșani îl va pierde pe Sebastian Mailat, unul dintre cei mai buni marcatori ai Superligii în urmă cu două stagiuni. Fotbalistul, care a trecut printr-o accidentare gravă, ruptură a ligamentelor, va merge la Suwon Samsung Bluewings.

Conform Fanatik, atacantul format la Politehnica Timișoara va părăsi Superliga pentru 300.000 de euro, sumă ce ar reprezenta clauza de reziliere a jucătorului.

Timișoreanul a ajuns la FC Botoșani în stagiunea 2022-2023. În perioada petrecută până acum la moldoveni, a bifat 67 de meciuri și a marcat de 23 ori.

În palmaresul fotbalistului se regăsesc trei titluri naționale (2018, 2019, 2020), dar și o Supercupă a României (2019), toate cucerite cu CFR Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...